Radioshows maken in 2009

Posted on

RAN DJ's mix
Jezelf terughoren op een opname is altijd enorm wennen. Jezelf terughoren op een opname van zes jaar geleden met een lichtelijk Twents accent is nog meer wennen. Voor de laatste uitzending van 2013 van de radioshow Rock at Nine voegde ik me weer onder het clubje presentatoren van de show. De presentatoren Remco, Stony en Reyer presenteren al ruim zes jaar de show op de lokale omroep van Haaksbergen, RTV sternet. In 2008/2009 versterkte ik het team door een keer per maand een uitzending te maken voor Rock at nine. Dat hield op toen ik naar onze hoofdstad verhuisde om daar te gaan studeren. Voor de laatste uitzending van 2013 waren we weer eventjes compleet.
Op mijn harde schijf kwam ik nog wat uitzendingen tegen uit die tijd. Ik heb een uur geplaatst op soundcloud. Deze uitzending deed ik samen met Remco Koopmans.
 


DJ’s Rock at nine 2009
RAN DJ's

Zelfgeschreven stukje voor op de RAN site

Naam: Siesja Kamphuis
Leeftijd: 17
Favoriete nummer: 10cc – Wallstreet shuffle
Favoriete artiest: Disturbed
Met ingang van 2009 presenteer ik maandelijks Rock at Nine. In het jaar daarvoor ben ik ook enkele keren actief geweest voor Rock At Nine. In mijn uitzendingen zul je vooral rock, ska, metalcore, en punk horen. Mijn favoriete bands zijn De Hardheid, Disturbed, Skindred, Taking Back Sunday en nog wel veel meer. Momenteel zit ik in het eindexamen jaar van atheneum. Hopelijk heb ik eind juni een diploma op zak, om vervolgens 1 september aan de universiteit van Amsterdam aan de opleiding Pyschobiologie te beginnen. Als psychobioloog ga je op zoek naar de biologische achtergrond van psychologische processen. Hiermee kun je raadselachtig menselijk gedrag verklaren én op zoek gaan naar behandelingen voor psychische stoornissen. Hierna wil ik graag de master of Forensic Science doen.
In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met fotografie en foto bewerking. Ik onderhoud dan ook mijn eigen website regelmatig(www.siesja.nl)

Zelfs een stukje geschreven voor de lokale krant
Krantenstuk rock at nine


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *