5 Juni 2010: Het Amsterdams Studenten Festival

Posted on

5 Juni 2010: Het Amsterdams Studenten Festival

Genomineerd was ik, om te exposeren op het Amsterdams Studenten Festival. Of ik de foto wou laten afdrukken, 30 bij 40cm, en langs te brengen bij Crea. 5 juni was het dan zo ver, er was aan de genomineerden gevraagd of we om drie uur aanwezig wouden zijn, want dan zou de jury beraad plegen. Ieder mocht nog even zijn verhaaltje doen bij zijn of haar foto. Mijn foto had ik een korte twee jaar geleden genomen op een autokerkhof en was een favoriet van me vanwege de natuur die zijn plaats terug wint tussen, door en over de auto’s heen. De jury leden waren vakfotografen waarvan voor de derde en tweede prijs ook fotoboeken zouden worden uitgedeeld. De eerste prijs was een abonnement op Foam Magazine en een publicatie. Later dan de bedoeling werden de winnaars bekend gemaakt. Natuurlijk van drie naar één. Elke plaats omhoog voel je je kansen afnemen en de kans op de 1e plek amper maar iets toenemen. Unaniem hadden ze gekozen voor de foto van Siesja Kamphuis(1st). De juryleden en presentator feliciteerden me hartelijk. Ik kreeg mijn glimlach niet meer van mijn gezicht af!  

asf2

asf


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *