4cats, speciaalzaak voor katten op het Waterlooplein.

Posted on

Toen ik in de dierenwinkel 4pets aan de rijnstraat me aan het verwonderen was over een zogenaamd ‘cat toilet traning kit’, the litter kwitter, vertelde de verkoper mij dat er een zusterbedrijf in de binnenstad van Amsterdam gevestigd was, 4cats, een speciaalzaak voor katten. Nog half verbaasd dat je voor een paar stukjes rond plastic, als een soort potje voor katten op de wcpot, toch wel 60 hele euro’s moest neertellen, hoorde ik hem aan. Een kattenspeciaal zaak, waarom ook niet? Toen ik een vriend met kat over 4cats vertelde bleek hij daar wel eens geweest te zijn om een kattenfonteintje te kopen. Een kattenfonteintje? Ja sommige katten houden van stromend water en om zo dicht mogelijk bij de bron te drinken, daarvoor zijn er dus kattenfonteintjes. Voor de kleinste variant tel je al gauw 50 euro neer en als de kat aan de verkeerde kant van de straal drinkt, wil het water nog eens niet in het bakje terecht komen. Leuk idee maar ik was niet geïnteresseerd, totdat Alpha elke dag bij elke kraan in huis begon te miauwen omdat de kraan open moest. Dus besloot ik een kijkje te nemen bij 4cats. 4cats is een van de netste/schoonste dierenzaken die ik ooit gezien heb, uiteraard een groot aanbod maar vooral verrassend wat er allemaal wel niet voor katten bestaat. Aan het eind van mijn bezoek ging ik naar huis met een kattenfontein, een catnipspray en nog wat gratis proefzakjes met brokjes.


Voorkant shop

Groot kattenassortiment

Groot kattenassortiment

Collectie waterfonteintjes

Close up waterfontein


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *