22 Oktober 2010: De NikonD2x

Posted on

Toch redelijk onverwacht kreeg ik hem in handen. Ik begreep het eerst nog niet, mocht ik hem nou alleen vast houden en bekijken of kreeg ik hem nou ook mee?! Toen accu’s en opladers verzameld werden begreep ik het! Ik mocht hem in bruikleen meenemen! Ik durfde mijn blijdschap niet helemaal te tonen. Kort namen we de knopjes op de camera door. Wat een functies en wat een ge-wel-dig ding! Van die kleine dingetjes zoals het bioptri aanpassen van de zoeker, tot de knop voor de verticale (portret) foto’s. Ik besloot hem een weekje te laten liggen vanwege het aankomende tentamen, ik moest er natuurlijk wel even mee poseren voordat ik hem achter zou laten. Zie hieronder het resultaat. Voordat ik op stap ging toch eerst maar de handleiding doorgenomen. Toen ik hem eindelijk in actie had snapte ik meteen waarom je zoveel foto’s van hetzelfde zou maken, hij klikte zo lekker en hij schrijft ze snel genoeg weg. Wat heerlijk! Hij heeft geen enkele keer geweigerd een foto te maken, tot dat de compact Flash disk vol was, en daarna de volgende schijf. Wat een puur genot!

armedsiesarmedcat


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *